Utställning Niklas Elgmo • 6 – 27 mars

Niklas Elgmo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NIKLAS ELGMO

ÖLAND
Landskapsmåleri i olja

Konstnär född i Nybro och uppväxt i Kalmar, som efter +15 år som IT entreprenör bestämde sig för att ändra riktning i livet och bli konstnär. Ett bra beslut. Efter studier på Swedish Academy of Realist Art i Stockholm samt Florence Academy of Art i Italien, flyttade Niklas 2018 tillbaka till Sverige och Isola Gård här på Öland. Här skapar han nu sin konst, undervisar i både teckning och oljemåleri samt bygger upp sitt galleri.

Mitt uttryck handlar om att gestalta mötet mellan ljus och skugga. Jag utforskar olika teman och myter i sökande efter det äkta. Min grund finns i klassiskt oljemåleri men i mitt skapande är det viktigt att prova nya vägar. Att våga söka – det äkta.
– Niklas Elgmo

Läs gärna mer om Niklas konst och hans verksamhet på www.niklaselgmo.com samt www.isolastudios.com.

 

Utställningen öppnar 6 mars 11-15

Övriga öppettider
Tisdag – Fredag 11-18
Lördag 11-15

Utställningen pågår t o m 27 mars

 


Med anledning av Covid-19 bjuder Galleri Tinnert inte in till vernissage i samband med kommande utställning. Detta för att undvika att samla ett större antal människor. Utställningen kommer dock hängas upp och visas som vanligt i vårt galleri.

Baserat på de nya riktlinjerna från regeringen får det vara max 8 kunder inne i vår butik och vårt galleri samtidigt. Vid denna tid på året är det sällan så många personer i lokalen samtidigt, men vi håller koll och meddelar dig i dörren om det skulle vara fullt. Vi uppmanar alla våra besökare och kunder att tänka på riskerna, ta eget ansvar och visa omtanke. Stanna hemma vid förkylningssymptom och håll avstånd.
Tack för att ni håller i och håller ut!

Vi som möter besökare och kunder följer de rekommendationer och försiktighetsåtgärder som myndigheter anvisar och vi är extra noggranna med rengöring av dörrhandtag och föremål som vidrörs av många besökare.

Vi följer hela tiden läget och om det förändras följer vi eventuella nya rekommendationer. Skulle det bli förändringar gällande Galleri Tinnerts verksamhet kommer detta att meddelas via denna hemsida samt vår facebook och instagram.

Vänliga hälsningar
Marina, Ingemar & Emma Tinnert