Kommande utställningar

Galleri Tinnert drivs av Ingemar och Marina Tinnert. Verksamheten startade i Östra Tunhem med inramningsverksamhet år 1990. År 2000 flyttade verksamheten till Falköping och kompletterades med butik och galleri. År 2011 startades Galleri Tinnert i Näsby på sydöstra Öland. Ett sommargalleri med konst, konsthantverk och försäljning av konstnärsmaterial. Verksamheten växte även med erbjudande om målarkurser. 

Efter 18 år med butik, inramningsverksamhet och ett 60-tal utställningar i galleriet på Trädgårdsgatan i Falköping flyttade hela verksamheten till Öland och i början av juni 2018 öppnade vi upp Galleri Tinnert i Arontorp. Här har vi öppet året runt. Numera är även Ingemar och Marinas dotter Emma Tinnert en del i företaget.

Galleri Tinnert Arontorp

Utställningar • Konst • Konsthantverk • Konstnärsmaterial
Galleri Tinnert samarbetar med ett stort antal väletablerade konstnärer och konsthantverkare och erbjuder konst och konsthantverk i olika tekniker, uttryck och material. Alltid av hög kvalitet och skickligt utfört. Vi har även ett stort utbud av konstnärsmaterial av god kvalitet och till bra priser.

Galleri Tinnert har ett aktivt samarbete med konstföreningar och tar gärna emot besök i galleriet. Hos oss kan du även få rådgivning då det gäller konst, utsmyckning av lokaler och företag samt hjälp med hängning av konst i ditt hem. 

Galleri Tinnert i Arontorp på Öland är öppet året runt.

Här kan du läsa om kommande utställningar

Galleri Tinnert Näsby

Det finns en tid för allt och säsongen 2023 kommer vi inte längre hålla öppet i vårt sommargalleri i Näsby här på Öland. Stort tack till Ulrika Parboäng, alla utställare, besökare, Näsbybor och vänner för 11 fina år!

Varmt välkomna till Galleri Tinnert Arontorp! Här har vi öppet året runt.