Galleri Tinnert har under åren byggt upp ett brett samarbete med ett stort antal konstnärer. Några hör till landets mest namnkunniga och etablerade. Några är mindre kända men utgör likväl en viktig del av den mångfald vi vill representera som galleri. Samarbetet innebär att vi kan hålla en hög nivå på våra utställningar såväl som att alltid erbjuda ett stort urval av målningar, grafiska blad och skulpturer i vår butik.

Här kan du läsa om våra kommande utställningar

Ateljé Ingemar Tinnert
I Galleri Tinnerts lokaler finns även Ingemar Tinnerts ateljé. Här är ni självklart välkomna att titta in när ni besöker Galleri Tinnert. Ingemar vägleder dig gärna om du har frågor eller funderingar kring akvarellmåleri. 

Här kan du läsa mer om konstnär Ingemar Tinnert

Emma Tinnert
Hos Galleri Tinnert hittar du alltid Emma Tinnerts originalakvareller, geléer/fine art prints, böcker och kort till försäljning. Gicléer och kort har fjärils- och orkidémotiv. Motiven är hämtade från böckerna ”Min fjärilsbok”, ”Ölands orkidéer” samt ”Orkidéer på Gotland” som Emma illustrerat. Det är självklart möjligt att köpa både signerade och om så önskas även dedikerade exemplar av böckerna hos oss.

Här kan du läsa mer om konstnär och illustratör Emma Tinnert