© PO Netterblad © Gudrun Blom

Vernissage lördag 6 maj 11-15
Konstnärerna finns på plats under dagen

PO NETTERBLAD
PO Netterblad är konstnär verksam i Göteborg. Han är uppväxt med penna och pensel i hand och konstnär på heltid sedan ungefär 40 år tillbaka. PO Netterblad är en mycket skicklig akvarellist som med känsla för ljus och former fångar både tidlösa och stämningsfulla motiv. Ofta modellstudier, natur och stilleben.

GUDRUN BLOM
Gudrun Blom är målare och grafiker, även hon verksam i Göteborg. Hon har ett brett konstnärskap där vi möter både allvar och lekfullhet i flera olika tekniker. De berättelser Gudrun fångar i sina motiv, både som målare och grafiker, kretsar ofta kring människor och djur.

Öppettider Galleri Tinnert
Tisdag – Fredag 11-17
Lördag 11-15

Öppettider Öland Spirar / Världsarvshelg
Fredag 12 maj 11-17
Lördag 13 maj 11-15
Söndag 14 maj stängt

Konstlandskapet Öland / Kristi himmelsfärd helgen
Torsdag 18 maj 11-17 Kristi himmelsfärds dag
Fredag 19 maj 11-17
Lördag 20 maj 11-17
Söndag 21 maj stängt

Utställningen pågår 6 maj – 11 juni

Varmt välkomna!