Utställning Lars Eje Larsson • 2 – 22 april

Galleri Tinnert - copyright Lars Eje Larsson

Lars Eje Larsson – Akvarell

Lars Eje skapar sina akvareller med djupt engagemang och stor teknisk skicklighet. Olika akvarelltekniker samsas på samma yta, allt för att gestalta stämningar och fånga ljuset. Med bildkomposition och färgkomposition skapar han kontraster och motsättningar för att åstadkomma spänning.

Läs gärna med om Lars Eje och hans konstnärskap på larsejelarsson.se

 

Utställningen öppnar 2 april 11-15

Öppettider
Långfredag 2 april 11-15
Påskafton 3 april 11-15
Påskdagen 4 april 11-15
Annandag Påsk 5 april stängt

Övriga öppettider
Tisdag – Fredag 11-18
Lördag 11-15

Utställningen pågår t o m 22 april

 

Välkomna!

 


Med anledning av pågående pandemi bjuder Galleri Tinnert inte in till vernissage i samband med kommande utställning. Detta för att undvika att samla ett större antal människor. Utställningen kommer dock hängas upp och visas som vanligt i vårt galleri.

Baserat på de senaste riktlinjerna från regeringen får det endast vara ett begränsat antal kunder inne i vår butik och vårt galleri samtidigt. Vid denna tid på året är det sällan många personer i lokalen samtidigt, men vi håller koll och meddelar dig i dörren om det skulle vara fullt. Vi uppmanar alla våra besökare och kunder att tänka på riskerna, ta eget ansvar och visa omtanke. Stanna hemma vid förkylningssymtom och håll avstånd. Tack för att ni håller i och håller ut!

Vi som möter besökare och kunder följer de rekommendationer och försiktighetsåtgärder som myndigheterna anvisar och vi är extra noggranna med rengöring av t.ex. dörrhandtag och föremål som vidrörs av många besökare.

Vi följer hela tiden läget och om det förändras följer vi eventuella nya rekommendationer. Skulle det bli förändringar gällande Galleri Tinnerts verksamhet kommer detta att meddelas via vår hemsida samt våra sociala medier – facebook och instagram.

Vänliga hälsningar
Marina, Ingemar & Emma Tinnert