Sonja Hesslow • Jeanette Wåhlstrand – Utställning 10 april – 2 maj

Sonja Hesslow och Jeanette Wåhlstrand

Sonja Hesslow  Fotografi
I don’t want to capture the moments, want to create them from my imagination

Sonja Hesslow använder sin fantasi då hon skapar sina bilder. Processen startar tillsammans med hennes kamera och rekvisita och avslutas i Photoshop där hon skapar den bild hon sett framför sig. Bilder att drömma sig bort i.

I denna utställning visas prints i begränsad upplaga från serierna ”Lights by night” och ”Hide and Seek”

www.sonja.hesslow.se

• • •

Jeanette Wåhlstrand  Keramisk skulptur

Jeanette Wåhlstrand fångar känslan, tanken och barndomens lekfullhet genom ansiktsuttryck eller rörelse. En värld i fantasin.

www.jeanettewahlstrand.se

 

Utställningen pågår 10 april – 2 maj

 

Öppettider
Tisdag – Fredag 11-18
Lördag 11-15

Påskhelgen
Långfredag 10 april 11-15
Påskafton 11 april 11-15
Påskdagen 12 april 11-15
Annandag påsk 13 april stängt

 

 

Med anledning av coronaviruset bjuder Galleri Tinnert inte in till vernissage i samband med kommande utställning. Detta för att undvika att samla ett större antal människor. Utställningen kommer dock hängas och visas som vanligt i vårt galleri.

Galleri Tinnert har öppet som vanligt. Vid denna tid på året är det endast i undantagsfall över 10 personer i butik och galleri samtidigt. Vi uppmanar våra besökare och kunder att tänka på riskerna och hålla avstånd.

Vi som möter besökare och kunder följer de rekommendationer och försiktighetsåtgärder som myndigheter anvisar och vi är extra noggranna med rengöring av dörrhandtag och föremål som vidrörs av många besökare. Vi följer hela tiden läget och om det förändras följer vi eventuella nya rekommendationer.

Själva är vi friska och jobbar på. Skulle det bli förändringar kommer detta att meddelas via denna hemsida samt vår facebook och instagram. Är du frisk är du självklart varmt välkommen att besöka oss!

Vänliga hälsningar
Marina, Ingemar & Emma Tinnert