Målarkurser – ”En upplevelse”

AKVARELLKURSER

Kursledare är Ingemar Tinnert, etablerad konstnär med inriktning på akvarellmåleri.
Under Ingemars ledning erbjuds både nybörjarkurser och fortsättningskurser i akvarellmåleri. Kurserna är förlagda till helger och erbjuds i vacker och inspirerande miljö på Öland.

Kursprogram – Se kommande kurser

 

Ingemar Tinnert
Konstnär född på Öland. Uppväxt i Västergötland. Från slutet av 70-talet bosatt och verksam i Falköping. Sedan 2018 bosatt på Öland. Autodidakt med undantag från några fristående akvarellkurser samt enstaka kurser vid Gerlesborgsskolan. Naturmålare med stort intresse för fåglar och gamla miljöer i landskapet.

Besök Ingemars presentation på tinnert.se om du vill veta mer. Du är även välkommen att besöka Ingemar Tinnerts ateljé. Samma adress och öppettider som för Galleri Tinnert.

Intresserad av privatundervisning i akvarellmåleri tillsammans med Ingemar Tinnert?
Det är möjligt att boka både enskilt och i grupp. Fika ingår. Kontakta oss för prisuppgift och bokning.

 


 

KURSER I OLJEMÅLERI OCH TECKNING

Kursledare Niklas Elgmo är utbildad i klassiskt måleri. Under Niklas ledning erbjuds nybörjarkurser i att måla porträtt och landskap i olja samt att teckna. Kurserna är bland annat förlagda till Capellagårdens vackra och inspirerande miljö i Vickleby på Öland.

Kursprogram – Se kommande kurser

 

Niklas Elgmo
Konstnär född i Kalmar. Utbildad i klassiskt måleri vid Swedish Academy of Realist Art i Stockholm samt Florence Academy of Art i Italien. Efter sina studier i Florence undervisade han även vid Florence Academy of Art. Sedan 2018 bosatt på Öland där han driver Isola studios.

Läs gärna mer om Niklas konst och hans verksamhet på www.niklaselgmo.com samt www.isolastudios.com.