Kursledare Niklas Elgmo
Isola gård, Holmetorp Öland

Detta är en kurs för dig som vill måla porträtt i olja. Både för dig som vill testa för första gången och för dig som vill fortsätta utveckla ditt porträttmåleri under Niklas vägledning. Fokus kommer att ligga på att skapa form och realistiska hudtoner snarare än porträttlikhet. Niklas kommer att gå igenom hur du förbereder målarduk, blandar färger samt hanterar penslar och målarmedium. Övningarna innebär inte bara måleri utan även en del teckning. Vi lär oss att, utifrån porträttfoton, se och avbilda skuggor, halvtoner och ljus. Porträttfoton anpassade för kursen får ni på plats. Demonstrationer varvas med individuell handledning och eget måleri. Vi har tillgång till en nyrenoverad kurslokal på Isola gård under hela kurshelgen.

Kursen pågår fredag kl. 13-16.30, lördag kl. 9.30-17 samt söndag kl. 9.30-15

Kurspris
Inkluderar kurs och alla måltider. Boende ingår ej.
3 900 kr
max 7 deltagare, min 5 deltagare

För- och eftermiddagsfika serveras i kurslokalen. Lunch serveras i annan lokal på gården.

Plats
Isola gård, Holmetorp Öland (isolastudios.com)
Adress: Holmetorp 109, Färjestaden

Isola studios drivs av konstnär Niklas Elgmo och erbjuder försäljning av konst samt konstkurser. Du hittar Isola studios på Isola gård i Holmetorp på Öland. Här bygger Niklas Elgmo upp sin kreativa verksamhet. En mötesplats för skapande. Här kan man besöka Niklas studio samt delta på målarkurser. Den nyrenoverade kurslokalen förvandlas även till galleri i samband med t.ex. Konstlandskapet Öland och Ölands Skördefest. Under kommande år kommer Niklas även öppna portarna till ett galleri samt gästateljéer.


Anmälan
Du skickas nu vidare till isolastudios.com