Galleri Tinnert

Galleri Tinnert startade i Östra Tunhem utanför Falköping med inramningsverksamhet år 1990. År 2000 flyttade verksamheten till Falköping och kompletterades med butik och galleri. År 2011 startade vi upp Galleri Tinnert i Näsby på sydöstra Öland. Ett sommargalleri med konst, konsthantverk och försäljning av konstnärsmaterial. Verksamheten växte även med erbjudande om akvarellkurser, både helgkurser i Falköping och sommarkurser på Öland.

Efter 18 år med butik, inramningsverksamhet och ett 60-tal utställningar i vårt galleri på Trädgårdsgatan i Falköping har nu hela verksamheten flyttat till Öland. Galleri Tinnert Arontorp öppnade i början av juni 2018.

 

GALLERI TINNERT ARONTORP
Utställningar • Konsthandel

Konst som värmer sinnen, som kanske provocerar eller ibland bara är vacker. Galleri Tinnert samarbetar med ett stort antal väletablerade konstnärer och konsthantverkare
och erbjuder konst i olika tekniker och uttryck.

Galleri Tinnert har ett aktivt samarbete med konstföreningar och tar gärna emot besök i galleriet. Hos oss kan du även få rådgivning då det gäller konst, utsmyckning av lokaler och företag samt hjälp med hängning av konst i ditt hem.

Utställningar och konsthandel som är öppet året runt.

 

GALLERI TINNERT NÄSBY
Sommargalleri beläget på sydöstra Öland. Årligen visas en samlingsutställning med konst och konsthantverk. Även försäljning av konstnärsmaterial.

Öppet från slutet av juni till början av augusti.

 

 

marina-och-ingemar

Marina och Ingemar Tinnert