Anmälan

Anmälan görs skriftligen till info@tinnert.se

Anmälan bör innehålla följande information:
Namn:
Adress:
Telefon:
E-post:
Kurs:
Specialkost: Ja/Nej? Om ja, vilken kost vill du undvika?

Turordning efter datum och klockslag för anmälan. Först till kvarn gäller från den dag då kursprogrammet publiceras på tinnert.se. Vi tar ej emot föranmälningar.

Om du får besked från oss att du fått plats på kursen bekräftar du din anmälan genom att betala din anmälningsavgift. Inbetalningsuppgifter och all övrig information du behöver för att kunna genomföra betalningen kommer att finnas i det bekräftelsemail du får av oss.

Vid utebliven betalning av anmälningsavgift erbjuds platsen till en annan deltagare. Anmälningsavgiften återbetalas ej.

Resterande kursavgift betalas in cirka en månad före kursstart. Betalningsinformation skickas via e-post i form av ett välkomstbrev. I välkomstbrevet finns även all övrig information du behöver inför kursen, så som materiallista, schema o.s.v.


Anmälningsavgift
Akvarellkurser – Galleri Tinnert, Arontorp Öland • 850 kr
Kurser i oljemåleri – Capellagården, Vickleby Öland • 1100 kr


Avbokning

Avbokning skall ske skriftligen till info@tinnert.se

Fri avbokning fram till en månad före kursstart. Därefter debiteras 50% av resterande kursavgift vid avbokning utan sjukintyg från läkare. Anmälningsavgift återbetalas ej.  

Flera av våra kurser är eftertraktade. Vi utgår därför ifrån att du omgående meddelar oss om du tänker avstå din plats. Även om du hamnat på reservplats, och vill avstå den, måste du höra av dig och meddela oss detta skriftligt via e-post

Om Galleri Tinnert på grund av för få deltagare eller oförutsedda omständigheter måste ställa in en kurs återbetalas samtliga inbetalda avgifter för kursen. Sker detta kontaktas alla anmälda kursdeltagare via mail och kommer då att få tydlig information om vad som gäller.


Behandling av personuppgifter

För att boka en plats på Galleri Tinnerts kurser hanteras dina personuppgifter i form av namn, postadress, telefonnummer och e-postadress av Galleri Tinnert. Uppgifterna sparas för närvarande på obestämd tid. Dina personuppgifter hanteras endast av anställda vid Galleri Tinnert och lämnas aldrig ut till tredje part.

Som deltagare på Galleri Tinnerts målarkurser sparas även din e-postadress i vår sändlista för utskick av kommande års kursprogram och ev. allmän information gällande våra kurser. Här sparas din e-postadress endast så länge du vill. Avregistrera dig genom att skicka ett mail till info@tinnert.se. Då raderar vi din
e-postadress från sändlistan.