Kursledare Niklas Elgmo
Isola gård, Holmetorp Öland

Detta är en kurs för som dig som vill måla landskap i olja. Både för dig som är nybörjare och för dig som målat ett tag och vill fortsätta att utveckla ditt landskapsmåleri. Niklas vägleder dig genom stegen för att skapa naturtrogna landskapsmålningar. Hur du förbereder duk, blandar färger samt hanterar penslar och målarmedium. Vi tränar våra ögon att se färger/valörer. Komposition, teckning, perspektiv och djup är några av momenten som gås igenom. Demonstrationer varvas med individuell handledning och eget måleri. Vi har tillgång till en nyrenoverad kurslokal på Isola gård under hela kurshelgen.

Kursen pågår fredag kl. 13-16.30, lördag kl. 9.30-17 samt söndag kl. 9.30-15

Kurspris
Inkluderar kurs och alla måltider. Boende ingår ej.
3 900 kr
max 7 deltagare, min 5 deltagare

För- och eftermiddagsfika serveras i kurslokalen. Lunch serveras i annan lokal på gården.

Plats
Isola gård, Holmetorp Öland (isolastudios.com)
Adress: Holmetorp 109, Färjestaden

Isola studios drivs av konstnär Niklas Elgmo och erbjuder försäljning av konst samt konstkurser. Du hittar Isola studios på Isola gård i Holmetorp på Öland. Här bygger Niklas Elgmo upp sin kreativa verksamhet. En mötesplats för skapande. Här kan man besöka Niklas studio samt delta på målarkurser. Den nyrenoverade kurslokalen förvandlas även till galleri i samband med t.ex. Konstlandskapet Öland och Ölands Skördefest. Under kommande år kommer Niklas även öppna portarna till ett galleri samt gästateljéer.


Anmälan
Du skickas nu vidare till isolastudios.com