Utställning Ingemar Tinnert & Emma Tinnert • 1 – 29 maj

Utställning Ingemar Tinnert & Emma Tinnert - Galleri Tinnert copyright

Far och dotter ställer ut tillsammans.

Ingemars kärlek till Öland samt intresse för natur och gamla miljöer avspeglar sig genomgående i hans måleri. I sina akvareller fångar han ofta alvarets dramatiska höga himmel och vidsträckta horisont, men även hans stora intresse för fåglar får utrymme då han fattar penseln.

Med öga för detaljer skapar Emma unika illustrationer med naturmotiv i akvarell. Förra året gav hon ut boken Ölands orkidéer och i år kommer boken Orkidéer på Gotland. Emma står för samtliga illustrationer i båda böckerna och det är bland annat illustrationer av orkidéer som kommer pryda Galleri Tinnerts väggar i samband med Ingemar och Emmas utställning.

 

Utställningen öppnar 1 maj 11-15

Öppettider
1 maj 11-15
Kristihimmelsfärdshelgen 13 – 16 maj 11-15
Pingstafton 22 maj 11-15

Övriga öppettider
Tisdag – Fredag 11-18
Lördag 11-15

Utställningen pågår t o m 29 maj

 

Välkomna!

 

 


Med anledning av pågående pandemi och nya rekommendationer för region Kalmar län bjuder Galleri Tinnert inte in till vernissage i samband med kommande utställning. Detta för att undvika att samla ett större antal människor. Utställningen kommer dock hängas upp och visas i vårt galleri.

Baserat på riktlinjerna från folkhälsomyndigheten och regeringen får det endast vara ett begränsat antal kunder inne i vår butik och vårt galleri samtidigt. Det är sällan många personer i lokalen samtidigt, men vi håller koll och meddelar dig i dörren om det skulle vara fullt. Vi uppmanar alla våra besökare och kunder att tänka på riskerna, ta eget ansvar och visa omtanke. Besök oss gärna ensam, stanna hemma vid förkylningssymtom och håll avstånd.

Vi som möter besökare och kunder följer de rekommendationer och försiktighetsåtgärder som myndigheterna anvisar och vi är extra noggranna med rengöring av t.ex. dörrhandtag och föremål som vidrörs av många besökare.

Vi följer hela tiden läget och om det förändras följer vi eventuella nya rekommendationer. Skulle det bli förändringar gällande Galleri Tinnerts verksamhet kommer detta att meddelas via vår hemsida samt våra sociala medier – facebook och instagram.

Vänliga hälsningar
Marina, Ingemar & Emma Tinnert