Henrik Karlsson • Emma Tinnert – Utställning 16 maj – 7 juni

Bild till tinnert.se - Ölands orkideer

ÖLANDS ORKIDÉER
Votum förlag

Boksignering 16 maj 11-15
Om möjligt sker boksignering utomhus*

 

I galleriet visas ett urval originalillustrationer samt fotografier från boken Ölands orkidéer

Emma Tinnert • Akvarell
Biolog, konstnär och illustratör bosatt på Öland. Emma kombinerar sitt intresse för biologi med sin passion för akvarellmåleri genom att skapa detaljrika illustrationer med naturmotiv. Ölands orkidéer blir den andra boken Emma illustrerat.
Emma Tinnert – Illustratör
•  •  •
Henrik Karlsson • Fotografi
Fotograf, författare och naturvårdare bosatt i Kalmar. Henrik är utbildad biolog och arbetar vid sidan av sin fotografiska verksamhet med natur- och vattenvårdsfrågor. Han är utnämnd till National Geographic Explorer samt medlem i Naturfortograferna/N. Ölands orkidéer är Henriks tredje utgivna bok.
Henrik Karlsson Photography

 

Utställningen pågår 16 maj – 7 juni
Antal besökare i utställningslokalen kommer att begränsas vid större intresse*

Öppettider 16 – 30 maj
Tisdag – Fredag 11-18
Lördag 11-15

Kristi himmelsfärds helgen 21 – 24 maj 11-15
Pingstafton 30 maj 11-15

Öppettider 2 – 7 juni
Tisdag – Söndag 11-17

 

 

 

*Med anledning av coronaviruset bjuder Galleri Tinnert inte in till traditionell vernissage i samband med kommande utställning. Utställningen kommer dock hängas och visas som vanligt i vårt galleri. Antalet besökare kommer även att begränsas i utställningslokalen vid stort intresse. Detta för att undvika att samla ett större antal människor på för liten yta.

Boksignering kommer om möjligt ske utomhus. Detta är beroende av väder och vind samt självklart även de rekommendationer och försiktighetsåtgärder som myndigheter anvisar. Skulle det bli förändringar meddelas detta via Galleri Tinnerts hemsida samt sociala medier.

Signerade exemplar av boken Ölands orkidéer kan förbeställas redan nu. Kontakta Galleri Tinnert via mail vid intresse.

 

Galleri Tinnert har öppet som vanligt. Vid denna tid på året är det endast i undantagsfall fler än 10 personer i butik och galleri samtidigt. Vi uppmanar våra besökare och kunder att tänka på riskerna och hålla avstånd.

Vi som möter besökare och kunder följer de rekommendationer och försiktighetsåtgärder som myndigheter anvisar och vi är extra noggranna med rengöring av dörrhandtag och föremål som vidrörs av många besökare. Vi följer hela tiden läget och om det förändras följer vi eventuella nya rekommendationer.

Själva är vi friska och jobbar på. Skulle det bli förändringar kommer detta att meddelas via denna hemsida samt vår facebook och instagram. Är du frisk är du självklart varmt välkommen att besöka oss!