Utställning Karl Mårtens • 27 juni – 30 augusti

Karl Mårtens - Galleri Tinnert

 

Karl Mårtens – Akvarell • Litografi

Naturstudier, med förkärlek för fåglar, har varit ett stort intresse för Karl sedan barndomen. Han har ägnat sig åt att teckna och måla fåglar så länge han kan minnas. Under åren har målningarna utvecklats, från mycket detaljerade studier till en friare stil.

Bakgrunden för Karls målningsstil kommer från ett djupt intresse i meditationsformer inom Zenbuddismen. Att lära känna sig själv genom att iaktta sina tankar och känslor och att acceptera att vi aldrig kommer att få fullständig kontroll över våra liv är några av de tankar han tagit fasta på. Det här synsättet avspeglas i Karls målningar.

www.karlmartens.se

 

Öppningsdag
Lördag 27 juni 11-17

Öppettider – Galleri Tinnert, Arontorp
Tisdag till Söndag 11-17
Måndag stängt

Utställningen pågår t o m 30 augusti

 

 

Med anledning av coronaviruset bjuder Galleri Tinnert inte in till vernissage i samband med kommande utställning. Detta för att undvika att samla ett större antal människor. Utställningen kommer dock hängas och visas som vanligt i vårt galleri.

Galleri Tinnert har öppet som vanligt. Det endast i undantagsfall över 10 personer i butik och galleri samtidigt. Vi uppmanar våra besökare och kunder att tänka på riskerna och hålla avstånd.

Vi som möter besökare och kunder följer de rekommendationer och försiktighetsåtgärder som myndigheter anvisar och vi är extra noggranna med rengöring av dörrhandtag och föremål som vidrörs av många besökare. Vi följer hela tiden läget och om det förändras följer vi eventuella nya rekommendationer.

Själva är vi friska och jobbar på. Skulle det bli förändringar kommer detta att meddelas via denna hemsida samt vår facebook och instagram. Är du frisk är du självklart varmt välkommen att besöka oss!

Vänliga hälsningar
Marina, Ingemar & Emma Tinnert

 

Galleri Tinnert, Arontorp • 070 669 31 11 • www.tinnert.se