Julutställning • 29 nov – 23 dec

Julutställning - Hemsida

 

JULUTSTÄLLNING
Konst • Konsthantverk • Design

Vackert och hållbart i naturliga material
Välkommen till oss!

 

Öppettider
Tisdag – Fredag 11-18
Lördag 11-15
Utställningen pågår fram till jul

 


 

Med anledning av coronaviruset/Covid-19 bjuder Galleri Tinnert inte in till vernissage i samband med denna utställning. Detta för att undvika att samla ett större antal människor. Utställningen visas dock som vanligt i vårt galleri.

Galleri Tinnert har öppet. Vid denna tid på året är det sällan många personer i butik och galleri samtidigt. Vi uppmanar våra besökare och kunder att tänka på riskerna, ta eget ansvar och visa omtanke. Stanna hemma vid förkylningssymptom och håll avstånd. Tack för att ni håller i och håller ut!

Vi som möter besökare och kunder följer de rekommendationer och försiktighetsåtgärder som myndigheterna anvisar och vi är extra noga med rengöring av dörrhandtag och föremål som vidrörs av många besökare. Vi följer hela tiden läget och om det förändras följer vi eventuella nya rekommendationer.

Själva är vi friska. Skulle det bli förändringar kommer detta att meddelas via vår hemsida samt facebook och instagram.

Kan eller vill du inte besöka vår butik och galleri så går det bra att ringa oss och göra en beställning. Du kan hämta dina varor utanför butiken enligt överenskommelse. Vi kan även skicka beställningar mot fraktavgift samt erbjuder hemleverans inom Mörbylånga kommun.

Nu hoppas vi att ni får vara friska och vid god hälsa. Ta hand om er och håll penseln igång!

 

Galleri Tinnert, Arontorp • 070 669 31 11 • www.tinnert.se