Information med anledning av Covid-19

Galleri Tinnert har öppet

Baserat på riktlinjerna från folkhälsomyndigheten och regeringen får det vara max 8 kunder inne i vår butik och vårt galleri samtidigt. Det är sällan så många personer i lokalen samtidigt, men vi håller koll och meddelar dig i dörren om det skulle vara fullt. Vi uppmanar alla våra besökare och kunder att tänka på riskerna, ta eget ansvar och visa omtanke. Handla ensam, stanna hemma vid förkylningssymptom och håll avstånd.

Vi som möter besökare och kunder följer de rekommendationer och försiktighetsåtgärder som myndigheter anvisar och vi är extra noggranna med rengöring av dörrhandtag och föremål som vidrörs av många besökare.

Vi följer hela tiden läget och om det förändras följer vi eventuella nya rekommendationer.

 

Butik – Det går bra att beställa!
Leverans utanför butik – Skicka via post – Hemleverans på södra Öland
Kan eller vill du inte besöka vår butik så går det bra att ringa eller maila till oss och göra en beställning, tel. 070 669 31 11 alt. info@tinnert.se.

Vill du hämta dina varor utanför butiken kan du ringa oss så plockar vi ihop din beställning och lämnar den till dig på parkeringen utanför butiken enligt överenskommelse. Det går bra att betala med kort eller swish i samband med leverans.

Vi kan även skicka beställningar till er. Portokostnad enligt PostNords prislista tillkommer.

Vi erbjuder hemleverans på södra Öland/Mörbylånga kommun.

 

Utställningar

Galleri Tinnert bjuder inte in till vernissage i samband med kommande utställningar. Detta för att undvika att samla ett större antal människor. Utställningarna kommer dock hängas upp och visas i vårt galleri.

 

Målarkurser
Angående våra kommande målarkurser så tar vi beslut om genomförande kurs för kurs. Kursdeltagare som anmält sig till kommande målarkurser kommer att bli kontaktade via mail.

Själva är vi friska och jobbar på. Skulle det bli förändringar gällande Galleri Tinnerts verksamhet kommer detta att meddelas via denna hemsida samt vår facebook och instagram – @galleritinnert.

 

Nu hoppas vi att ni får vara friska och vid god hälsa. Ta hand om er och håll penseln igång!

Vänliga hälsningar
Marina, Ingemar & Emma Tinnert