FEBRUARI 2019

23 – 24 februari • Fortsätt måla akvarell – Måla staden
Mössebergs kurort, Falköping
Kursledare Ingemar Tinnert

En kurs för dig som målat en del akvarell tidigare. Under dessa två dagar kommer vi att ha teoretiska genomgångar med praktiska övningar. Övningarna innebär inte bara måleri utan även en del teckning och övning på perspektiv.

Kursen pågår mellan kl. 10-17 både lördag och söndag

Kurspris
2700 kr (max 12 deltagare)

För- och eftermiddagsfika samt lunch ingår för båda dagarna

Plats
Mössebergs kurort, Falköping (Adress: Mössebergsparken 34, Falköping)
www.kurortenmosseberg.se

Mössebergs kurort ligger vackert i Mössebergsparken på Mössebergs sluttning i Falköping. Kurorten har varit en plats för rekreation och inspiration sedan 1867. För- och eftermiddagsfika samt lunch serveras av Arvids restaurang i kurortens lokaler.

Önskas boende på Mössebergs kurort i samband med kursen bokar ni detta genom att kontakta kurorten på egen hand. Kontaktuppgifter och information om boende hittar ni på kurortenmosseberg.se


Anmälan
Anmäl dig via e-post till info @ tinnert.se. Turordning efter datum och klockslag för anmälan. Du meddelas så snart som möjligt om du fått plats eller om du blir reserv. I samband med att du får ditt välkomstbrev bekräftar du din anmälan genom att betala din anmälningsavgift.

Anmälningsavgift
Mössebergs kurort, Falköping: 500 kr
Vid utebliven betalning av anmälningsavgift erbjuds platsen till en annan deltagare. Anmälningsavgiften återbetalas ej. Resterande kursavgift betalas ca en månad före kursstart. Information kommer att finnas i välkomstbrevet.

Övrigt att tänka på
Om du har någon specialkost så anmäl detta då du bokar din kurs