AUGUSTI 2019

25 – 30 augusti • Måla på Öland – En upplevelse för alla sinnen!
Näsby, sydöstra Öland
Kursledare Ingemar Tinnert

Fem dagar med måleri i det öländska landskapet. Vi kommer att utforska och måla den öländska bebyggelsen med ladugårdar i kalksten, vackra radbyar, det karga alvaret, den steniga kusten samt små fiskelägen.

Kursen pågår söndag kl.14-18, måndag till torsdag kl.9-18 samt fredag kl.9-15

Kurspris
• 
6200 kr – Boende i enkelrum på Näsby Nav. Vandrarhemsstandard, lakan ingår.
Middag och dessert ingår.
• 6000 kr – Boende del av dubbelrum på Näsby Nav. Vandrarhemsstandard, lakan ingår.
Middag och dessert ingår.
• 4500 kr – Ej boende. Middag och dessert ingår.
• 3550 kr – Ej boende. Endast fika.

Max 12 deltagare

Plats
Näsby, sydöstra Öland
(Adress: Näsby 163, Degerhamn)

Näsby ligger på sydöstra Öland och är Ölands lägsta radby. Österut ser vi Östersjöns obrutna horisont, västerut har vi alvarets karga landskap och söderut ligger Ölands södra udde med Ottenby naturreservat och fyren Långe Jan. Vi kommer att hålla till på Näsby Nav, en vacker kringbyggd Ölandsgård där vi bland annat har tillgång till en egen gemensam ateljé under hela veckan.

I kurspriset ingår fika, middag och dessert samt boende på Näsby Nav om så önskas. Frukost och lunch får man ordna själv. På Näsby Nav finns tillgång till ett stort, fullt utrustat kök.


Anmälan
Anmäl dig via e-post till info @ tinnert.se. Turordning efter datum och klockslag för anmälan. Du meddelas så snart som möjligt om du fått plats eller om du blir reserv. I samband med att du får ditt välkomstbrev bekräftar du din anmälan genom att betala din anmälningsavgift.

Anmälningsavgift
Näsby Nav, Näsby Öland: 1000 kr
Vid utebliven betalning av anmälningsavgift erbjuds platsen till en annan deltagare. Anmälningsavgiften återbetalas ej. Resterande kursavgift betalas ca en månad före kursstart. Information kommer att finnas i välkomstbrevet.

Övrigt att tänka på
Om du har någon specialkost så anmäl detta då du bokar din kurs